Wat doen wij

Bouw, verbouw & realisatie

Jansen-Verbouw biedt tal van mogelijkheden rondom de (ver)bouw van uw woning. Zo zijn wij gespecialiseerd in timmerwerken, stuc & beton cire, tegelwerk en het storten van beton. 

 

Wij leveren onze diensten van A tot Z. Zo doen wij alles in overleg, nemen u mee in het proces en laten uiteraard alles weer netjes achter. Zo heeft u er als klant geen omkijken naar. 

 

Iedere situatie vereist een andere aanpak. Daarom bekijken we graag samen met u wat de mogelijkheden zijn. Jansen-Verbouw heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dit begint bij de fundering van uw project, en eindigt pas bij het eindproduct zoals bijvoorbeeld uw nieuwe overkapping of tuinhuis. 

 

Buitenwerk, grondverzet & tuinaanleg

Renoveren en moderniseren van een woning geeft je huis direct een nieuwe look. Voor kleine soms creatieve oplossingen, maar ook voor en totale renovatie van bijvoorbeeld je keuken, badkamer of woning kan je bij ons terecht.

 

Om het plaatje helemaal compleet te maken beidt Jansen-Verbouw ook hun diensten aan in de grond en straatwerken. Zo kunt u naast een nieuw tuinhuis, direct uw nieuwe bestrating laten aanleggen.

 

Ieder project begint bij het grondwerk. Of u nu een fundering wilt laten storten of een vijver wilt laten uitgraven. Grondwerk is altijd van belang. Jansen-Verbouw is hierin gespecialiseerd en beschikt over de juiste machines en materieel om uw klus tot een goed einde te brengen. 

 

Met nieuwe sierbestrating krijgt uw tuin direct een frisse uitstraling. Ook in de keuze voor tegels of klinkers is genoeg te kiezen. Wij informeren u dan ook graag omtrent de mogelijkheden. 

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Als klant wilt u niet voor verassingen komen te staan. Daarom bieden wij u graag vooraf een vrijblijvende offerte aan.